Functional

These technologies allow us to analyse the use of the website in order to measure and improve performance.

This is a web map service.

Data processing company

Data processing purposes

This list represents the purposes of data collection and processing. Consent is only valid for the purposes stated. The data collected cannot be used or stored for any purpose other than those listed below.

• Show cards
Consent notice

Please note that if you consent to a service, you will also be permitted to load external data and share personal data with that service.

Technologies used
Data collected

This list contains all (personal) data collected by or through the use of this service.

• IP address
  • Location information
  • Usage data
  • Date and time of the visit
  • URLs
Legal basis

The legal basis for the processing of personal data required by Art. 6 I 1 DSGVO is stated below.

Place of processing

European Union

Retention period

The retention period is the period of time during which the collected data are stored for processing. The data must be deleted as soon as they are no longer needed for the specified processing purposes.

The data will be deleted as soon as they are no longer needed for the processing purposes.

Data recipient
  • Alphabet Inc.
Data protection officer of the processing company

Below you will find the e-mail address of the data protection officer of the processing company

Disclosure to third countries

Some services transfer the collected data to another country. Below is a list of the countries to which the data is transferred. This may be for various purposes, such as storage or processing.

Worldwide

Click here to read the data processor's privacy policy
Click here to object on all domains of the processing company

Wo?

Sie finden uns direkt neben dem Rathaus, in der Bahnhofstraße 25

Wann?

Montag und Freitag von 16:00 Uhr bis 18:00 Uhr
Mittwoch von 16:30 Uhr bis 18:30 Uhr

In den Ferien haben wir in der Regel geöffnet.

Ausnahme: Normalerweise haben wir im August jeden Mittwoch von 15:30 Uhr bis 18:30 Uhr geöffnet, in den Weihnachtsferien geschlossen. Die aktuellen Öffnungszeiten in dieser Zeit erfahren Sie jeweils unter Aktuelles.

Was?

Wir haben: Romane, Sachbücher und Hörbücher, Zeitschriften und DVDs für jung und alt. Was wir nicht haben, können wir Ihnen besorgen: Entweder über die Bibliotheken im Kreis Göppingen oder über die Fernleihe.

Und nicht zu vergessen: Sie können bei uns natürlich auch im Internet surfen.

Wie?

Sie können einfach vorbeikommen und mal reinschauen. Wenn Sie Bücher ausleihen möchten, brauchen Sie einen Leserausweis. Den erhalten Sie gegen Vorlage Ihres Personalausweises und eine Gebühr von 5,00 €. Kinder ab 6 Jahre erhalten einen kostenlosen Leserausweis (Unterschrift eines Erziehungsberechtigten ist unbedingt nötig).

Weitere Informationen finden Sie in der Rubrik "So funktioniert´s"